Saturday, 13 October 2012

DRAMA situ sana sini :D

haii semua.. :) agak lame xmenulis tiba2 rasa nk bercerita pulak sedangkan waktu macam nie aku patut menelaah utk last paper final aku 2hari lg -___-' Its ok rin, hold kejap k.. macam2 yg jd lately, this sem i nver forget it! Semester3 2012 adalah sgt mencabar pd aku, banyak kesalahan yg aku dah buat pd diri sendiri, kwn2, yg tsayang.. BUT its ok rin, aku dah belajar dr semua ni dan semua yg jd mmg ade hikmahnya n thats rite. Itu semua buatkan aku sedar dimana aku dan siapa aku sebenarnye, begitu tak kusangka kesilapan kecil dapat membuka minda seseorang utk mencari dan menjadikannya lebih besar daripada tujuan memaafkan :) aku tahu siapa dibelakang aku ketika aku melakukan semua kesalahan itu, aku sedar siapa bersama aku ketika aku membuka setiap perbicaraan itu. Mengharap ditemani dan dibimbing tetapi tempias yg diperolehi. Bersyukur pd Allah krn aku mempunyai mama yg sgt memahami utk aku berkongsi segalanya dan org tersyg yg sentiasa sudi memaafkan dan membuka mata aku mengenai kehidupan yg singkat ini bukan sekadar bergantung kepada dosa pahala tetapi juga mengenali erti dan nilai kehidupan :')

Lari seketika ke indonesia, bukan nk tinggal sana tp ade event MARA n utk yg ini aku simpan for next post ok, hehehe.. Walaupun mungkin aku agak risau meninggalkan hari2 terakhir sebelum event class sedangkan aku lah PM nye, tapi alhamdulillah berkat usaha semua event tersebut berjalan dengan agak baik n memg xsangka aku akan tiba2 jadi MC on that day waalu tah ape2... xpelah rin atleast kau membantu dari berdiri saje kan :)

27/9/2012 dah genap 19tahun cik rin nie ha.. teringat zaman2 sekolah.. aku ni memg suka sgt joint benda2 macam bersajak, bercerita, pidato, debat n xlupa jugak camp2 yg mmg cgt best! mcm2 pengalaman aku dapt, ramai manusia aku dah kenal.. jatuh bangun nye aku, semua atas usaha aku dan disinilah aku hari ini pon kerana diri aku. I'M PROUD WITH MYSELF :') event im not came from orderly family, tp itulah yg buatkan aku lebih hargai nilai hidup ni, dan mmg kena admit byk sgt salah silap yg aku xdpt lari.. 1 week b4 tht date, aku dan c wawa punyalah syok beli barg rumah tiba2 yg tersayang datg muncul depan mata bagai xpercaya. selamat aku xnangis kat situ ha kau... -___- then spend time kat tepi pantai TC berjam-jam really make me realize n regret for everythg im done toward u dear.
SUDAHHH.. dah habis drama sedih dan bersalah, drama buzy teramat dan sempat lagi bercinta, ok stop here coz aku harus mengadap final pulak sampailah saat ni... zzzzzzzzzz