Tuesday, 17 April 2012

REALITI **mmg terjadi pd setiap org...

salm, hai sume2...
 To spe2 yg update la blog sy nie kan..hehehee..actly sy mmg xaktif dlm meng updated blog nie..n terasa cm nk menulis somethg plak..

start wif,
aq bg yg basic2 jela yer, bermula dgn that boy yg we also known as our senior.
kteorg ada family day 2gether n tht boy pon dah nk grad so aq decide nk bg die apy this time n spend time dgn die tp xsngka plak sgt xd senangi oleh sorg bff aq nie.. ingtkn die skadar mrajuk,, tp rupenye cmpai updated sne sni bagai n sgt kcewa larh kn ble aq bce pe yg die tulis tu. cz as a fren, evn kwn kte nk bkawn ngn sratus lelaki sekalipon, kte juz ley tgor tp jgn la cmpai touch privacy life die. kte ptot share everythg 2gether n bukan saling cari salah n asek nak cakap kte betol. sume org ade buat salah tmasuk aq, xkn kte nk layn laki len pas kawin t kot. time remaja cmni la kte nk kawn2 (aq ase xrmai pon kwn laki aq) cz if dah kawin nanti dah berdosa rte???

tindakan die tu cgt lah wt aq n keng kawn yg len terkejut cz xseperti rupanya yg agk baik, tp rupanya cmtu cara die. n aq sgt malu ble pe yg die updated tu aq dapt tahu dr that boy, mmg segan la kan. so nie la 'BFF' yg selama nie aq kenal. hope everythg will b okay naik sem nanti.............pe2 pon fren 4ever..  im so sorry 4 everything................

in conclusion, slepas habis zaman sekolah.. kte akn berdepan dgn pelbgai jnis org n pelbgai jnis kawan. kte kena tabah n fikir positif dan biarkn sumenye berlalu ^^

No comments:

Post a Comment